lördag 10 oktober 2009

Britt-Nisses konst i Spanien


Soffmys och gäddhäng

Nu är vi fulltaliga. Hämtade Mamma och Kidsen på flygplatsen på kvällen. Härligt att de är här! Krögaren bjöd på pasta med köttfärssås och mycket parmesan - och rött vin så klart! José, Maria och Tone kom till vår balkong och vi fortsatte dricka rött vin och prata ända in till efter midnatt. Krögaren provar prata med José och jag beundrar på avstånd. Mamma pratar som hon inte gjort annat. Vi har blivit inbjudna på Söndag till Calamares och Paella med dem på det spanska stället.
Idag har jag, Mamma och Kidsen varit på Marknad och Krögaren på gymet. Köpte en snygg sjal och ett brunt skärp, solglasögon och parfym till Kid 1 och en plånbok till Kid 2 samt lite småsaker till kattvakter, husvakt och blomvattnare.
Sen blev det ett besök hos Ramon på La Zenia och en till härlig dag i solen. Bella fick pussar på kinden av Ramon och både lyste som solar.
Njöt av en skön axel- och ryggmassage på stranden. Kidsen låg i havet i flera timmar.
Jag, Mamma och Kidsen åt middag på Alfredos när Krögaren och Bengt ser på fotboll hos Tone. Skriket vi nyss hörde från vår balkong vittnade om att Sverige måste ha gjort ett mål mot Danmark. Stod oavgjort när jag kollade för en halvtimme sen. Update: Vrålet var tydligen pga en hörna och sen mål till Danmark så de vann med 1-0....!
Kid 2 hade huvudvärk så jag och Mamma hade en mysstund och tog det lugnt med en kaffekopp. Min migräntablett gjorde susen så nu får vi väl starta en utredning om hon har ärvt det av mig eller om det bara är en släng av den spanska solen.
Kid 2 kollade mormors gäddhäng.