måndag 7 september 2009

En helt vanlig måndag?

-Nu e vi framme! Står på plattan å köper lite fina grejer...
Kid 1 på turné besöker Coca-colafabriken och äter middag på restaurang. Ska få lite mer rapport senare ikväll.

Uppstressad till max efter en minst sagt hektisk dag på jobbet. Kom som en vind in på gymet efter att ha blivit uppretad av en posttjänsteman som hade totalt noll känsel för kundservice. Kunde ha stoppat upp kuvertet i hmm-hmm på honom! Efter 1 mil på löpbandet och 1 timme funktionell träning var jag som förbytt igen.

Pricken över i var när datorn spelade en fanfar när jag drog mitt kort. Det gör den för alla som fyller år! Tack, sa jag. Rodnade.

Kid 2 så duktig och åkte själv till Carina på hudkliniken idag.

Krögaren fick åka på föräldramöte istället för mig. Sååå härligt!!! Men hade de bestämt någon ny klassmamma? Neeeej, not. Hoppas de inte tar mig för given. Jag har faktiskt varit det sen Kid 1 gick i förskoleklassen. Det betyder snart 10 år...Är väl dags att någon tar över?

Blev uppvaktad av Krögaren och Kid 2 på kvällen. Ett bidrag till Londonburken och ett presentkort på massage minsann. Vad mer kan man begära?

Mamma & Pappa ringde och sjöng så fint också! De uppvaktade i Lördags med presentkort hos Bettan. Kram! Vilken fin födelsedag. Hur var det - ett fint vin blir bara finare med åren...Så kan det ju få vara.

Möten väntar

Måndag morgon. Har precis skjutsat Kid 1 till bussen som åkte 06:00. Han ska till Stockholm på skolresa och kommer hem igen sent på onsdag kväll. Blev lite rörigt med tandborste, frukost och hårgelé innan vi tog oss iväg.
Ute var det bara 1 (!) plusgrad. Tyder på att det blir en solig dag - senare. När det har blivit ljust...
Tänkte att det var lika bra att åka på jobbet när man ändå är igång.
Tog en kopp te och skriver en rad.
Nej, nu måste jag igång och jobba! Projektmöte, marknadsmöte och 2 kontraktsgenomgångar väntar.

At the age of 37....


Grattis till Tvillingen! Å mig...

Nystädat

Ibland är det så tråååkigt att städa huset! Idag var en sån dag. Man får aldrig ha bråttom när man städar. Då går det inge bra. Men det är alltid en så underbar känsla när hela huset är nystädat så det är värt att ha det lite tråkigt när man får njuta av resultatet efteråt. En fis i rymden. Ett nödvändigt ont.

Jag och Kid 2 tog en mysig hösttur med bilen, mamma och pappa ut i skogen. Hittade inte så många svampar idag.

Hjälpte Kid 1 att packa väskan till morgondagens skolresa.