söndag 9 maj 2010

Kortbyxor på?

Löpningen genomsyrar det mesta jag gör just nu så det blir helt naturligt att blogga mest på min löparblogg www.dt.se/pralin/born2run.
Efter tävlingen igår hade jag och Krögaren en mysig kväll med hans goda mat och rött vin därtill.
Kid 1 var med kompis och sov över där. Han tyckte att han kunde få något att hälla i de där snapsglasen han fick för något år sen. Glas med sexskämtmotiv köpta i byns berömda glasskåp i presentaffären. -Äpplejuice, föreslog Krögaren. Det var inte så populärt men godtogs tills vidare. Kid 1 verkar ha stora planer för skolavslutningen som stundar med inkluderande traktoråkning..

Kid 2 red på Affran. Idag hade ponnyn testat hennes gränser så hon hade flugit av. Leende kom hon hem - lyckligare än någonsin! Hon har ramlat av några gånger den tjejen så hon är tuff. Det är helt otroligt vad duktig hon blivit på att rida och ta hand om hästar. En riktig talang.

Söndag morgon och jag ser att nästa vecka innebär endast 3 arbetsdagar. Sen ledigt! Det blir mycket tid för långa långpass inför Stockholm Marathon om 4 (!) veckor! Jag och Kidsen åker tåg till Farmor en dag tidigare så vi har lite ledig tid att gå på stan. Det blir skoj!

Ser på SMHI:s site att det ska bli sol och varmt nu i veckan! Äntligen! Vad härligt! Nu ska kortbyxorna på!