lördag 5 april 2008

Migrän på en fredag

Morgonpromenad till jobbet fortsätter. Härlig start på dagen med vårfåglarnas kvitter. Jodåsåatt, lusten ökar även i djurvärlden när det blir vår, tänkte jag när två skator hade fullt upp.
Hämtade Kid 2 hos sin häst. Sen springning igen. Träffade Zeb efter halva vägen och sprang med honom resten. Han har jag inte sett på länge så det var kul att höra hur han har det. Han vet mer om Tvillingen än jag gör, fastän jag och Tvillingen är på samma jobb och ses varje dag, men vi hinner aldrig prata med varann. Är vi för nära varann och tar varann för givet?

Migrän fredag morgon vid ankomst jobbet. Typiskt, mycket att göra men inte så lätt när det flimrar och synen försvinner. Som tur är hade kollegan en tablett och det gick över tämligen snabbt. Jordens huvudvärk och trötthet följer alltid med efteråt.

Varvar ner och är fredagstrött. Kollegans fnitter påminner om att det snart är helg. Ett gott skratt smittar verkligen av sig.
Vinklubben åker till fjällen i helgen men Henrietta stannar hemma. Följer med på nästa aktivitet i maj istället. Skänker de underbara vinkvinnorna en tanke.

Bastu och sen lagar jag Kycklingfilé med kokosris, lime och sötsur sås till middag. Fredagsmys.