torsdag 19 november 2009

Lady Clever dubbad

Njöt av min födelsedagspresent idag, 2 månader senare, i form av en skön fotvård hos Bettan. Fötterna blir mjuka och fina som en babyrumpa. Gick som på bomull därifrån. Presentkortet räckte till ett par fina sköna ullstrumpor också. Åh, vad man ska unna sig saker ibland! Skämma bort sig själv är bra.
Rusade hem och lagade middag, en gammal 70-talsgoding som hänger kvar; kassler med spenat, ananas, creme fraiche och mycket riven ost. Sen hupp iväg till kyrkan och såg när Lady Clever blev dubbad till riddare av S:t Olofs ring! 3 månaders riddarskola hade sin final i en högtidlig cermoni bland riddare, dräkter, sköldar och legender! Mysigt.
Å Krögaren fick återigen köpa ett nytt cykeldäck...nu börjar det bli jobbigt. Nycklar tappas bort, träningen är "tör", ingenting stämmer. Kan det bero på att det inte är struktur i skolan den här veckan, att det är många studiebesök? Får hoppas det. Imorgon har Kid 1 bestämt att han ska åka buss till Farfar bortom berget och vara där över helgen. Skönt att bli ompysslad där ett par dagar.

Life is not always playing

Körde morgonjogg på löpband och sen ett skönt lunchpass på cykeln.
Benen känner sig lite trötta så imorgon blir det en vilodag.

Redovisade projektarbete för ledningsgruppen - hoppas de blev nöjda. Kändes i alla fall bra.

Kid 2 på hockeyträning vilket medförde att jag fick fixa middagen istället. Falukorv, mandelpotatis och varm mixad tomatsås. Gott, gotti, gott, gott.

Kid 1 delade ut lokalbladet och Krögaren fick köpa ännu ett nytt cykeldäck...

-Ja, ja, sa jag...Jag får väl diska stekpannan ändå då...fast det inte är "min" dag....
-Jaaa, säger Kid 2. Life is not always playing.
Ett uttryck som jag inte kan motstå att lägga in på bloggen.

Pappa hälsade på och resten av kvällen blev att ta det lugnt, läsa, se på TV och allmänt mysa.
Skönt.