söndag 9 augusti 2009

Börjajobbaångest

Roligare än så här blir det inte. Tre veckors semester gick alldeles för fort och imorgon börjas det igen. Vardagslunken. Ska försöka behålla semesterlugnet och inte hamna i stressauppmigfällan. Får väl se hur många timmar det håller...
Men det är bara 8 veckor kvar tills jag får ytterligare 2 veckors semester i Spanien med Krögaren. (En vecka med mannen och en vecka med Kidsen och Mamma). Ser fram emot det redan. Du, Jag, sanden och en välkyld Sangria.

Sprang bort det sista av förkylningen idag. Känner mig nästan helt frisk nu. Motade bort tröttheten i början med min blogg-väns rubrik "Pain is just weakness leaving your body". Den funkar bra. Ska tänka på den när jag springer Tjejmilen.

Idag hade vi en mysig dag hela familjen. Kycklingfilé hos Krögaren (baren stängd och för oss själva) och sen fika på Glassbaren. Tog en Latte och valde bort det söta. Balans.

House makeover

Är så glad att vi valde hel panel istället för halv. Det blev så himla fint.
Mozart provade klösa en gång men gav upp direkt. Ha, ha - nu får du riva sönder tapet någon annan stans!



Hästar dessa djur


Jag, Kidsen och en av kusinerna var på Trollbröllopet igår. Mysig trolsk stämning i de djupaste av Dalaskogarna. Näcken, älvorna, dimma och Råndan. Kid 2 tog det här fina kortet på hästen som var med i spelet.

För övrigt har jag och Krögaren haft diskussion hela helgen med Kid 2 angående hennes första stora kärlek Calippo. Svårt att förklara för en 11-åring att det enklaste är att rida på ridskolehästarna 100 meter bort istället. Många, långa diskussioner, gråt och vånda. Vi får väl se vad det blir. Just nu är det Status Quo i diskussionsresultatet...Ack, ack, inte lätt att vara förälder alla gånger.