söndag 23 augusti 2009

Det bästa vi har


Farliga Tigern ligger och vaktar. Kid 1 fotograf.

Sommar vid Letten


Kid 1 har fotat sommaren vid Letten 2009. Vackert!

Hej Herr Kantarell!


Joggade 10 km innan frukost. Nu kör jag hårt tills på onsdag. Sen är det vila ben som gäller till söndagens Tjejmil.

Jag, Mamma och Kidsen var ute på skogspromenad. Se vad vi kom hem med! Nu har vi hittat bra kantarellställen som vi återkommer till om några veckor igen!

12:e plats av 23 damlag

Det blev en lång jätterolig lördag för mig och pappa som började med moln och slutade med strålande sol. kl 9 på morgonen åkte vi till Risberg och kollade när Lotta sprang iväg på sin sträcka. Sen hämtade vi upp henne i Evertsberg där hon växlade till Fröken. Det blev lång väntan innan jag äntligen fick ge mig iväg på 10:e och sista sträckan Eldris-Mora 9,2 km. Jag sprang in på gågatan och i det klassiska Vasaloppsmålet, med mitt lag bredvid mig på upploppet. Tid 43:02. Helt OK. 3:e bästa tiden av 23 damlag. Just inne i stan höll jag på att bli överkörd av en bil, eftersom funktionären tydligen stod och sov med sin uppgift att stanna bilarna. Jag fick ta ett stort skutt åt sidan och klarade mig levande undan. Pappa stod och hejade bredvid och gav både bilföraren och funktionären en rejäl utskällning. Vad gör man inte för sin dotter.

Endast 2 av 10 små negerpojkar blev kvar till festen på kvällen. Vi andra åkte hem.

Krögaren hade återigen lyckats med ett utskick och fått stort beröm. Storkok brukar innebära att det blir över till familjen - och inte klagar vi på det inte! Vi kunde bjuda hem mamma och pappa på fläskfilé, potatisgratäng och wokgrönsaker till middag. Jag och Pappa hade i och för sig ätit i Mora - men en tugga gick ju an bara för att smaka ;=). Ett glas vin till mig och mamma var inte så tokigt efter loppet.
Kid 2 följde Mormor till Mora och hämtade Madde. Det hade blivit stopp både på H&M och i glassbaren...Sen åkte de hem och Mormor hade Chokladprovning för några av alla barnbarnen, däribland mina kids.