onsdag 22 juli 2009

Rosa tår!


Bildbevis:
Tånaglar målade på två generationer -
ett semestertecken som gått i arv från Mamma/Mormor.
När tånaglarna är målade är det vila på gång.

Stora och små Hallon





Morgonjogg med stel bakdel...Krögaren masserade gluteus maximus ena halva igår kväll ;=) och lyckades få den stenhårda muskeln lite mjukare men vi masserade så baken är helt öm idag! Mamma ringde nyss från Spanien och trodde att vi hade haft något annat för oss. Hmmm...börjar förstå varför ni har Siesta varje dag...

Vi valde ut panelskivor till hallen! Yes, det kommer att bli som en herrgård och det bästa av allt - det kommer att göras när vi är på semester! Spännande!

Kid 2 följde mig till Itzel och färgade bryn och fransar. Skönt att slippa sminka sig på semesterveckan. Efteråt satt vi oss och njöt av Bojsans goda glass på Glassgården.

En stycke gräsmatta är nyklippt. Hoppas nu att den inte behöver klippas förrän jag kommer hem igen. (På bilden syns min lilla pion-buske som blir lite större för varje år. Nu har den fått lite extra jord och gödsel på foten).

Jag och Kid 2 tog en skönt promenad till flygfältet. Vi satte oss en stund på Ljugarbänken och njöt. Det blev prat om BH-storlekar. Ja, 75A är ju den minsta och den passar mig så man kan väl säga att vi typ har samma storlek. Men mina små Hallon är aldrig i vägen när jag tränar. Alltså måste jag vara ämnad för att springa (som jag sagt så många gånger förr).
-"Hoppas jag får Mormors bröst när jag blir stor", var Kid 2:s sammanfattning av vårt samtal.
Det var roligt att höra.
Många foton är det men Nej, inga på vare sig Gluteus Maximus eller Hallon.