torsdag 14 februari 2008

Naturliga lockar

Tvillingen verkar tycka att jag är fin i håret. Har inte använt plattången och kommer direkt från morgonpromenaden. Kanske ska börja köra naturell istället eftersom det verkar vara det vackraste.

Kid 1 börjar glömma lite. Han nickar på frågan om det är mycket tankar i huvudet. –På musik är nästa svar…Har bett skolan om lägesrapport och väntar på svar. Glasögonen vill t ex gärna bli kvarglömda hemma. Men han hade koll på att man skulle betala in till friluftsdagen idag. DET är bra. Och han var hur lycklig som helst när han kom hem från rep med Olle.

Kid 2 spelar ”Ja må han leva” på gitarr. Vad duktig hon har blivit redan!

Bil 2 har sedan hemkomsten från landskapet i väster redan fått en punka och är nu totaldöd igen. Hurra för begagnade bilar! Ännu en sak för Krögaren att bita i.

Tillbringar hela f m på jobbet med att försöka förklara för kund varför vi är försenade i två projekt och det blir ett fasligt sjå att få ihop leveranser av prover hit och dit och express och provkörningar och kardborre och monteringsanvisningar och intern kommunikation. Disktrasa, urvriden, jag? Står och solar mig en stund utanför på lunchen i den härliga vinterdagen och nu känns det att vårsolen börjar bli starkare. Det blir förmodligen sommar i år igen!

Alla Hjärtans Dag. Det ska firas. Ska pussa på min familj.

Av någon anledning hör jag en låt i huvudet som min morfar lärde mig:
”När jag var liten då var jag elak det vet jag – När morsan sa att jag skulle pinka då sket jag”

Segmentering av Adidas Adistar Cushion US 7.5

Kön: Kvinna
Ålder: 35
Bostadsort: Mellansverige
Konsumtionsvanor: Nötter, helst naturella, frukt, keso, kvällstidning med bilaga, Extra tuggumi vit och gul
Medievanor: Room Service, Sisters and Brothers, Dr House, Desperate houswifes, Det okända, Let´s Dance
Intressen: Löpning, hälsa, vinklubb och barnens intressen
Utbildning: Ekonomiskt gymnasium och en hel del kurser via jobbet
Arbete: Marknadskoordinator
Köptrogen: Fjärde året med samma modell. Outstanding.
Saker som Adidas INTE kan veta eller få tag på: Föredrar ung snygg manlig expedit vid köptillfället. Vill gärna få en gåva eller rabatt för lång trogen tjänst.
Känslomänniska. Lägger gärna sina pengar på bra springskor. Benägen att tröstäta vid motgångar. En sökare som jobbar med att vara nöjd och tacksam.
Vill Henrietta att Adidas ska veta detta? Nja…