torsdag 19 februari 2009

Att sprätta dragkedja eller inte

Onsdag:
Antal spinningpass: 1 (på lunchrasten)
Antal funktionell träning: 1 (på gymet kl 17)
Antal köpta refillkort: 2 (men nu är det "friasms" som gäller istället!)

Jag är så lycklig att jag har börjat på gymet! Vilken nystart och vilken kick!
Det är så himla kul när instruktören säger ens namn och pushar på hela tiden. Det är så kul att komma ut och vara social och skratta. Vi fick skrattanfall på bollarna när vi skulle köra coreövning. Det blev också träning för magmusklerna. Kände redan efter passet att jag kommer ha svårt att ta mig ur sängen i morgon bitti. Men ändå - vilket lyckorus!

Nu tvekar jag mellan att sprätta ur en dragkedja ur en vinterjacka (Krögaren har frågat) eller att ta en kaffekopp och titta på "Det okända". Om jag börjar med det senare alternativet och om Krögaren ber riktigt snällt så kanske jag kan börja lite försiktigt med alternativ 1...sen...

Funderingar

Varför säljer vi leverantörer till bilindustrin bara 57% av budget? Ingen har väl undgått att läsa om bilindustrins kris. Är marknaden mättad. Är kvoten fylld när alla hushåll i Norrland redan har minst två bilar. Är dagens ungdom kloka nog att värna om miljön och inte prioritera att ta körkort. När jag fyllde 18 var det absolut topp-prio-ett att ta körkort så fort man någonsin kunde. Idag verkar det inte vara så noga. Eller är det för att de ska ut och flyga och upptäcka världen. Pröva sina vingar. Är det miljövänligt?

Vilka ÄR det egentligen som köper bil idag? Är det småbarnsfamiljerna som måste, unga killen som ska impa eller pensionären som ska bli ung på nytt längs Autobahn - eller är det någon helt annan?

Vad vet jag - en projektledare som har full koll på vilka nya bilar som kommer - långt innan de kommer ut - och som vill att det ska komma ut lite fler nya bilmodeller just nu.
Var är Ni? Hej. Hallå! I´m waiting and I´m prepared.