onsdag 20 maj 2009

Bland Baröppning och konfirmationsförberedelser

Så var det dags igen då – Sommarpremiär på Krögarens bar!
Singel igen fram till i höst. Ensamstående tvåbarnsmor…Nejdå – så farligt är det inte. Faktum är att det går väldigt bra. Nu håller jag bara tummarna för att dagens lunch går bättre än förra året. Det är trögt i lilla byn. Och i krisens fotspår kanske matlådorna regerar? Kom igen alla bybor! Hur svårt kan de va? Alle man hur husen!

Det enda abret jag kan komma på just nu är väl att jag känner ansvaret för gräsklippningen…som jag ser på med ”pain” varje år. Dock är Krögaren behjälplig om han har tid, men dock ligger huvudansvaret på mig…
Har läst att man ska tänka att man ska vara glad att man får klippa gräset – för det bevisar att man äger en hel tomt! Och ett hus! Och det är inte alla förunnat att ha råd med det. Tankens kraft är slående.
Läste också att det var en åkgräsklippare till salu. 5500,-. Nej, så slö kan man inte bli..eller?

Kidsen går i skola idag och är sen lediga ända till tisdag nästa vecka! Lyckos!
Jag ska vara med Kid 1 på ”Utmaningen” nästa tisdag. En liten lagom ”runda” (som Kid 1 retar mig för att kalla alla slags motionsslingor…) förbi sommarstugan på sisådär 70 km. Kommer nog kännas i baken. Får nog ändå offra min gelésadel till sonen…för jag är ju van lunchspinnare…

Å nu stundar konfirmationen på lördag. Krögaren har fixat bord och stolar till trädgårdsfesten. Nu är det bara solen som ska stå fint på himmelen. Undrar just om jag ska hålla något tal till sonen..?

Träning som blev av v 20

Måndag: Promenad till jobbet. 10-11 km distans idrottsklubben. Lätta ben!
Tisdag: Promenad till jobbet. Jogg lätt 8-9 km. Core.
Onsdag: Lunchspinning. Bylopp ca 5,5 km terräng. Tid 24,12. Jogg ca 2 km före och efter.
Torsdag: Morgonjogg 6 km. Kvällsjogg 6 km. Core.
Fredag: 4 (+ en halv..) Tusingar på löpband morgon. Jobbigt men effektivt. Tempo 15 km/h. Mockning alias ”stallgym”.
Lördag: Storstädning med fönsterputsning (på Vilodagen ;=)
Söndag: Långpass ca 16 km