onsdag 1 oktober 2008

Spanien är ett land där man dansar Tango...

Efter några dagars "Sverigeväder" (dock 20 grader) har den spanska solen äntligen återkommit och allt är som det ska vara. För åttonde året i rad tillbringar vi vår semester i Torrevieja. (Höstsemester är priset man får betala för att vara gift med en Krögare, men kan det vara bättre? )
Tack mor och far för att vi får låna Er fina lägenhet - Vi har i alla fall bidragit med en diskborste och ett "groggbord" den här gången.
Vi gör så lite som möjligt. Äter och dricker och tänker inte på vågen - det springer vi av oss på älgjakten! (Krögaren har faktiskt köpt 10-kort på "Gymetmedutsiktövermedelhavet" så helt ute e vi inte...)
Årets uttryck (förra året: "han har ingen mun") är "Per-Erik". Vi har fullt sjå att hålla Kid 1 från kinesgroggarna och Kid 2 läser en spännande bok som handlar om Angelica. Mellan läxorna förstås! Hon har fått Hello Kitty byxor på marknaden så hon är nöjd en vecka framöver.

De sedvanliga vykorten till Bengan & Co är skrivna och nu sitter vi och njuter på balkongen innan middagen. Jodå, Elvis har varit här också. Krögaren bjuder på restaurang varje dag - vad mer kan en kvinna begära...?

Nu gick Karin och Lillemor på Flamencohuset.

Syrsorna spelar...livet är enkelt...

Hasta Lugeo!