lördag 21 november 2009

Hej Solen!

Kid 2 och Krögaren på första hockeyträningen för bara tjejer - med Krögaren som tränare! Det var en stolt Kid 2 som kom hem. Om hon visste vilken hockeystjärna hennes far har varit. Man kan väl säga att han nästan bodde på Ishallen i sin ungdom.
Idag har dock allt blivit så komplicerat om man vill träna. Det ska fyllas i lappar och dokumenteras och krånglas till så man ger upp innan man ens har börjat. Men Kidsen - dom hade i alla fall jättekul - och det är huvudsaken. Var där och tittade en stund - efter avslutat distanspass på ca 15 km. Jätteduktiga tjejer!
Jättefin dag med strålande sol och 5 plusgrader. Otroligt att det är 21 november - kändes som 1 oktober - eller nåt...Härligt att det är sol när man är ledig!
Slapp dag. Tar det lugnt och laddar så jag inte det där som kittlas i halsen blir värre...Frenadol får det bli.

Stora planer

Börjar få respekt. Någon vill att jag ska fundera på vad JAG vill och ta för mig mera.
Har funderat och har nu stora planer. Det bubblar och sprudlar och jag är full av förhoppning. Fortsättning följer...

Skön fredag

Provade 2 minuters intervaller idag med 30 sek vila mellan. Höjde till 15,3 km/h...kändes bra.
Har känt mig lite trött och migrän när jag anlände till jobbet kom som ett brev på posten. Längesen nu. Mitt superbra receptfria piller gör så går det över efter en stund. Skönt! Däremot kan effekten sitta kvar en dag efteråt i form av huvudvärk och extrem trötthet. Nej, det här är ingen gnäll-blogg. Fy skäms! Mina nyvårdade fötter mådde som en prinsessa även idag. Och strumporna med ullblandning i är att rekommendera.
Äntligen fredag! Vips vad fort veckorna går!
Hämtade Kid 2 på badhuset. Hon hade tagit 2 märken och simmat jättemycket med Lady Laxunge.
Handlade och skjutsade Kid 1 till bussen bortom berget för vidare färd till Farfar och Gudrun. Där blir man lätt bortskämd en helg av god mat och avslappning.
På väg hem köpte jag med pizza och sallad till resten av familjen. Sen blev det popcorn och Idol.
Trötter somnade pladask.