fredag 18 januari 2008

Hemstickade strumpor

Kid 1 ska ha glasögon – igen! Trots att ögonläkare och ögonprofessor tidigare har sagt att vi kan vara utan och att det växer bort. Vår lokala ögonläkare har arbetat i 30 år med ögon och vi ska lita på henne istället, tycker hon. Minsta misstanke brukar upplevas som kränkande för en läkare. Har recept, ska gå till optikern och prova lämpliga bågar. Hoppas att det finns några som passar en hårdrockare. Kid 1 först besviken men efter samtal känns det OK ändå.

Kid 2 sitter på Ishallen och ska åka skridskor och har glömt tunnare strumpor och ringer och säger att jag ska komma dit. Eftersom jag inte har någon bil nu så blir det Krögaren som får göra en akutinsats. Väl framme fanns det redan 2 par strumpor. Hur mycket ska vi föräldrar curla egentligen. Hur överlevde man förr?

Skulle egentligen ha åkt till Göteborg på mässa idag men stoppar huvudet i sanden och hoppar över det. Tänker på mitt ego och laddar upp batterierna istället…
Har skickat mina två unga praktikanter på mässa. Oroliga ”mamman” ringer och kollar hur det går men får inget svar…men får senare en rapport att dom har varit ute på Avenyn och haft det kul.

Hemstickade strumpor och ny veckotidning väntar på mig efter springpasset –
mina föräldrar är bäst i hela världen!