fredag 29 maj 2009

Bytte blomförsäljare!

Hör och häpna! Jag bytte ställe för inköp av blomplantor i år!
Nu är alla lådor planterade och klara. Får passa några frostnätter bara innan jag kan ställa ut dem varje dag.

Slutade efter ett på jobbet och har haft en lugn, skön stund i solen med kvällstidningar. Mozart jagar en råtta och jag skäller på honom. -Låt råttan vara ifred din dumma katt!

Har middagen klar till Kidsen - kycklingfilé, klyftpotatis och cafe de paris-sås - Precis som Kid 1 önskade. Nu väntar jag bara på att dom ska komma hem...

Yes, spanskaprovet gick bra och fröken gav ett litet "förhandsbesked" att det såg mycket bra ut! Yippiehhh!! Det ska vi fira kvällen lång!

Marknad i byn

Idag börjar den årliga marknaden i vår by som alltid infaller under pingsthelgen. Innebär mycket pengar till kidsen, godis, karuseller mm. Själv håller jag mig borta så mycket det går – med undantag för att köpa plantor som vanligt av ”min gubbe”. Traditionsbunden – jag?

Jag längtar tills min lilla (snart 17…) extrason kommer med bussen ikväll som han alltid gör på marknaden. Det ska bli roligt att ta hand om honom en helg – även om jag inte ser dem så mycket. Kid 2 ska också ha kusinen hos sig – så jag har fyra barn i helgen.

Lycka till!


Jag håller mina tummar idag! Lycka till på spanskaprovet!!

Nyservad

Nya bilen har fått service idag bl a ett oljebyte. Själv vet jag bara att den är röd och fin. Kostnad 1313,-.
Sprang en ny jättefin runda efter jobbet som började med en hagelskur och slutade med strålande sol. Blev lyrisk av den fina naturen runt knuten.
Kid 1 hade avslutning med Ju Jutsu-klubben och åt pizza ute. Ringde mig på eftermiddagen: -Jo, du, mamma, vi ska sälja bröd på marknaden i morgon. Fyra påsar ska jag ha med mig…En trött mamma kunde bara konstatera att det gällde att fort dammsuga, handla och börja baka efter middagen. Kl 20:30 hade jag bakat klart ca 70 muffins.