onsdag 30 december 2009

En vecka ledigt!

Kölden härjar i vår del av landet. 28 kalla minusgrader i morse. Bilen tyckte inte alls om att åka ut. Jobbade kort dag till halv tio. Sen påpälsad promenad till Stallet och kollade in Kid 2 på Nyårshoppet. Höll på att förfrysa mig på de 200 metrarna...
Zorro trilskar och vägrar hinder men det passar Kid 2 bra. Hon vill ha en häst att kämpa med. Det ska vara en utmaning. Hon var lite missnöjd en stund. Jag var bara imponerad. Andra rundan gick som en dans. Mamma och Pappa hade trotsat kölden och var också där. Sen drar de till Fågelsjö och grattar Svägerskan på hennes 40-årsdag! Grattis från mig! Själv måste jag hjälpa Krögaren hela Nyårsafton så det blir ingen fest för mig. Nääe, ja ä intä bitter...;=)

Handlade.

Övervann kampen mot TV-soffan och hoppade upp på löpbandet en mil. När en km har avverkats känns det lite småtungt men sen bara rullar det på och vips så blev det en mil.
Längtar tills det blir lite mildare så jag kan åka lite skidor. Det är en skön omväxling till löpningen.

Krögaren har förberett nyårscatering hela dagen och har precis kommit hem till middagsbordet.
Har gjort moster Sivs goda ädelostpaj som vi ska avnjuta med vindruvor när vi står på baren imorgon och lagar mat. Tvillingen kommer dit och hjälper till. Det ska bli skoj. Då kanske vi får tid att prata lite. Det hinner vi aldrig - trots att vi är arbetskollegor..