torsdag 15 oktober 2009

Batterierna laddade





Det skulle bli regn idag enligt prognosen men vi fick sol och bad en dag till. Vilken underbar semester vi har haft - alla dagar med sol! Det blev en lugn morgonjogg med Kid 1 innan frukost eftersom huvudet var lite tungt efter gårdagen. Men i môra - då klämmer vi.
Vi lunchade på Time Square och ikväll ska vi grilla lamm Cordero på taket som José har köpt av bonden. Tone, Kjell, Maria och José är med. Tone håller på med Tortilla Patata och Krögaren med en smarrig rödvinsås.
Imorgon drar vi hemåt och det har verkligen varit en toppensemester! Batterierna är fullladdade!

Liniment i håret och Karaokesång




Strålande fin onsdag. Havet som vanligt. Idag lite tidigare så vi kunde åka på Habaneras och shoppa. Till slut fick alla tag på något de gillade - även om Kid 2 gärna hade gått i affärer hela dagen.
När vi kom hem åt vi ostbricka, kex, vindruvor och drack ett gott Rioja till på balkongen.
Sen hade vi grannträff på Waldemars. Klockförsäljaren fick sälja några klockor och vi tyckte det var bra att han fick sig ett mål mat för dagen.
En doft av liniment spred sig och Mamma insåg att hon tagit fel flaska när hon skulle spraya håret...
Kid 2 sjöng Mamma Mia på Karaoken. Krögaren drog också till med en sång och hör och häpna - innan vi gick hem - och tyvärr krävdes det en drink också....så sjöng Henrietta Private dancer med lite hjälp från Kid 2. Ett litet steg för mänskligheten - ett stort steg för Henrietta i hennes strävan att man INTE ska vara perfekt utan bjuda på sig själv lite mer.


Högre vågor

Jag och Krögaren brände några kalorier på gymet. Skönt!
Tisdag bjöd också på sol och bad i havet. Efter lite regn på morgonen blåste det så vågorna var väldigt höga. Lisra kom och badade med oss på La Zenia.
På kvällen promenerade vi med Bengt och Mimmi ner på Puccini och åt deras goda pasta. Det blev en riktig festmåltid.