tisdag 16 juni 2009

Välkommen solen

Strålande sol och morgonfrost på rutan. Skjutsade Mamma & Pappa till stationen för vidare färd till Spanien på en 6-veckorssemester. Härligt!

Skjutsade Kid 2 till vårdcentralen och tog blodprov och lämnade urinprov. Nästa fredag blir det ultraljud av urinblåsa och njurar på den större vårdcentralen 7 mil bort. Jättebra att det pågår en utredning och att det blir klart innan tonårsåldern kommer. Och så länge det är fri läkarvård! Det är väl jättebra att det finns i Sverige! Känns väldigt bra. Är ända till 18 år om jag inte minns fel?

Gjorde klart veckans sista kalkyler/offerter på jobbet och vinkade av Skåningen.

Fick SMS av Kid 2 15:30 -Du kan komma och hämta oss nu! (15 km bort hos hästarna). Den snälla mamman har så mycket flextid att ta ut så hon stämplade ut och slutade för dagen.

Svärfar från bortom skogarna har varit och hämtat moppen idag. Så på måndag åker Kid 1 dit och tränar en vecka! Du må tro att han är ivrig.
När svärfar ändå hade åkgräsklipparen med sig till sommarstugan passade han på att slå våran gräsmattan också. Hallelujah - dagens gåva från himmelen. TUSEN TACK!
Kan det bli bättre! Perfekt när jag känner av halsen idag också. Tog beslut att ta min vilodag idag istället för på fredag för att vara kry imorgon.
Fick några påsar Frenadol från Spanien så det ska nog fixa sig...