fredag 21 november 2008

Slut på byxor!

Kid 1 har inga byxor som passar! Jeansen han hade är helt trasiga. Och han säger ju inget! Nu får vi göra en akutinsats och se vad butikerna på byn har att erbjuda. I morse fick han gå med joggingbyxor till skolan. Ska ju ner med Kid 2 och mocka idag också…Får väl höra med Krögaren om han har någon tid över…Killen måste ju ha byxor – vilka föräldrar – man får skämmas.

Stockholm i mitt hjärta

Gjorde en snabbvisit i storstaden. Tåg onsdag kväll från vår by och hem igen torsdag kväll.
Introduktion och information om certifieringen till Projektledare i Januari - Spännande! Jag var nog den som var mest påläst och kunde luta mig tillbaka och känna mig lugn. Har ju pluggat sen augusti. Känns som karriären är utstakad och ser mycket positivt på min framtid. En tjej skulle försöka börja som projektledare på konsultbasis/frilans. Lät intressant...hmm.
Bodde hos mysiga "hotell Svärmor" på Östermalm. Hon hade stans godaste räkmacka och ett glas rött vin färdigt när jag kom sent på kvällen. Åt gott och sov som en stock (är ju van med viktklubbens diet). Fick kaffe och god frukost med morgontidning serverat också innan jag begav mig ut. Härligt att få känna storstaden vakna och "få råk Fôlk" som vi säger här uppe. Hade en timme över innan tåget gick norrut. Den tillbringade jag med en promenad i strålande solsken längs Norr Mälarstrand. I Stockholm e ja född....Älskar den staden.
Borta bra men hemma bäst - tog 1 mil på löpbandet på kvällen eftersom det var 10 minusgrader ute. Älskar min härliga familj. Kid 2 hade sovit i min säng när jag var borta! Hmp! Men inte Mozart!