måndag 17 november 2008

Bland Lovikavantar och konfirmander

Helgen började med middag hos Mamma & Pappa för mig och Kid2. Underbart god fiskgryta. Så skönt att få komma och sätta sig till bords! Kid 1 på konfirmationsläger några mil norrut och Krögaren på sin bar. Mamma hade satt igång Lovikavantestickningen enligt order från Kid 2. Har beställt ett par i julklapp till mig själv också...Kid 2 badade badkar och myste med tända ljus. Mormor höll sällskap och stickade. Vi tittade på Idol. Grannen har sett en björn vid postlådan i området så vi sprang ut i bilen och gasade fort iväg när vi skulle åka hem.

Ridning/mockning för mig, Kid 2 och kompis Lördag förmiddag. (efter löp-passet och Lördagstidningen...). Vi åt bakpotatis med god fyllning på kvällen. Kid 2 hade bästisen här. Jag och Krögaren tog lördagsbastu istället för fredagsbastu. Kid 2 sov över hos bästisen så jag och Krögaren hade en mysig kväll för oss själva...Härligt, härligt!

Ännu ett löp-pass söndag morgon. Fick ihop precis 5 mil den här veckan. Vågen börjar lätta.
Har faktiskt tappat 4 kg sen vi kom hem från Spanien tack vare viktklubb.se. Heja mig!
Snöade på förmiddagen. Hämtade hem 3 trötta konfirmander. Ungdomarna hade snickrat ihop en egen gudstjänst som vi föräldrar fick av avnjuta innan vi åkte hemåt. Halkigt på vägen!
Hem - lunch (fixade i morse..) - skjutsade Kid 1 på Ju Jutsu - hämtade - skjutsade Kid 2 på ridning. Mitt emellan hann jag och Krögaren ta en skön söndagspromenad och läsa söndagstidningar så det blev en skön helg. Nu återstår bara Dr Jekyll innan helgen är slut - Huvaligen! Kan inte låta bli att följa (1:an söndagar 21:15) även om jag blundar ibland - han spelar ju sina två roller såå bra! Hur ska det sluta?