söndag 13 december 2009

Lukten av svettiga hockeyhandskar...

Fick kaffe på säng av min älskling på väg till sin Bar.
Tittade på jättefin Luciamorgon från Växjö Domkyrka och imponerades av otroligt duktiga sångare och ett bra arrangemang.
10 grader kallt ute gjorde att jag stannade kvar lääänge och myste i sängen med kaffe och korsord. Kid 2 vaknade och gjorde mig sällskap.
Sen sprang jag en halvtimme på löpbandet.
Skjutsade 4 hockeytjejer på träning. Deras utrustning kräver ett stort bagageutrymme.
Hade planerat att baka lite eller kanske göra lite goda julköttbullar nästa helg - Nu får jag istället vara chaufför till Leksand när de ska spela sin första match! Spännande! Bra skäl att slippa baka...
Den unkna lukten av svettiga hockeyspelare känner man igen där på Ishallen. Mmmm.
Efter veckohandling, ugnspannkaka till lunch, tidningsstund och kaffekopp tog jag en promenad till gymet för en timmes skön spinning med Majsan. Gick nöjd hemåt i kylan - nytränad. Och så somnade jag skönt i solariet. Brukar inte sola, och har läst att sats tar bort alla sina solarier, men kan inte låta bli att låta känslan av Spanien stanna kvar en stund till...Viva..

Kroppstrumpa, disco och Lingonglögg



Jag och Krögaren såg en fin mysig Julshow på Stallet. Blev bjuden på en god fika med kaffe, lussebulle och pepparkaka. Kid 2 spelade teater och lussade.
Köpte hem två nya glöggsorter från Hemköp, mest för de fina flaskornas skull. Lingonglögg var väldigt gott, om än lite för sött för min smak, men det är den juliga doften man gillar! Hann inte testa Apelsinglöggen. Får bli på onsdag när vi är hembjudna till Mor & Far.
Jag och Krögaren gjorde oss en god räksmörgås till middag. Pappsen kom och hälsade på en sväng när Mammsen hjälpte sina elever.
Testade hårtoning till Kid 2. Hon blev mycket nöjd med en lite mörkare outlook. Måste lägga in den utlovade bilden på skönheten i sin kroppsstrumpa...
Kid 1 var på disco i Älvdalen och kom hem kl 03:16...Nu sitter han och pratar med någon ny tjej i telefon...Få se, hur långt är det till Älvdalen..?