söndag 13 december 2009

Kroppstrumpa, disco och Lingonglögg



Jag och Krögaren såg en fin mysig Julshow på Stallet. Blev bjuden på en god fika med kaffe, lussebulle och pepparkaka. Kid 2 spelade teater och lussade.
Köpte hem två nya glöggsorter från Hemköp, mest för de fina flaskornas skull. Lingonglögg var väldigt gott, om än lite för sött för min smak, men det är den juliga doften man gillar! Hann inte testa Apelsinglöggen. Får bli på onsdag när vi är hembjudna till Mor & Far.
Jag och Krögaren gjorde oss en god räksmörgås till middag. Pappsen kom och hälsade på en sväng när Mammsen hjälpte sina elever.
Testade hårtoning till Kid 2. Hon blev mycket nöjd med en lite mörkare outlook. Måste lägga in den utlovade bilden på skönheten i sin kroppsstrumpa...
Kid 1 var på disco i Älvdalen och kom hem kl 03:16...Nu sitter han och pratar med någon ny tjej i telefon...Få se, hur långt är det till Älvdalen..?

2 kommentarer:

Anonym sa...

10,5 mil...
/"Fröken"

Henrietta sa...

Hmmm...tack. Har hört att man måste åka via Borlänge för att ta sig dit med buss. Jag kanske har något namn att avslöja sen så du kan rapportera "hökkin o hör te"...;=).