måndag 1 september 2008

Men nästa år....

Tid Tjejmilen 2008: 48.24. En stor besvikelse för en som brukar springa fortare. Märkte att det var betydligt fler tjejer runt mig i banan i år och att många sprang förbi mig. Får skylla på en
förkylning i kroppen eftersom jag kände av halsen och frös som en tok på lördagkvällen. Eller så är det åldern som tar ut sin rätt...? Nej, bara att bryta ihop och komma igen!
Mitt MÅL är 40 minuter och jag har idag tagit beslutet att jag ska göra allt jag kan för att nå det målet 2009. Henriettas Träningsblogg börjar med en VILODAG för att kroppen ska återhämta sig och bli 100% frisk. Ska hjälpa Kid 2 i Stallets Café hela kvällen så det passar bra. Får bli lite skön stretch till kvällen.
ETT STORT TACK till min svärmor och sponsor som år ut och år in står ut med att jag springer Tjejmilen. Kan inte bli bättre när hon bor bredvid Gärdet. Mitt humör är inte det bästa på tävlingsdagen men hon håller i och hejar med friskt humör.
Mamma och Pappa ska också ha ett stort tack. De är mina chaufförer den här helgen och det har verkligen blivit en riktigt trevlig tradition. Men Pappa - nästa år....då luktar det PR.