torsdag 29 oktober 2009

Har gått och blivit mobil

Testar det mobila bredbandet som jag lånat på jobbet för att kunna kolla jobbmailen i Tidaholm till veckan. Nu sitter jag i fåtöljen och skriver framför TV:n. Det är en sån där ful ovana som lätt kan resultera i att man skaffar en mobil sladd till datorn hemma också...kanske...om man inte sitter vid den fasta datorn som jag brukar förstås. Det är ju också helt OK...faktiskt :=).

Som vanligt fullt upp på jobbet från att jag kommer tills att jag åker hem.

Sprang ca 8 km när jag kom hem - precis vid mörkrets intågande. Har dragit mig för att ge mig ut i mörkret men när man väl är ute är det riktigt mysigt. Lamporna på flygfältet var tända och lyste upp hela start- och landningsbanan. Snyggt! Å där kom jag - susande över ängen med reflexvästen i högsta hugg!

Steget-Före-Människa som jag är (både på gott och ont..) så lagade jag dagens middag igår så idag var det bara att värma maten när jag hade duschat efter träningen. Kid 1 skulle fort iväg på Öppet Hus på skolan så då får man se till att maten är klar snabbt.

Kid 2 sken som en sol efter att ha tränat hockey hela eftermiddagen.

Krögaren har åkt ner och förberett mat till helgens öppethållande.

Nu ska jag hjälpa Kid 2 att hitta maskeradkläder till Halloweenhoppningen på Stallet imorgon!

Favoritpaj

Körde spinning ensam på lunchen idag. Var bara jag anmäld. Sa åt Jennye att sätta på musiken och stänga dörren - sen körde jag! Kul upplevelse att jämföra med. Jag svettades lika mycket i alla fall, men det är klart - med instruktörens peppning är det roligare. Fick i alla fall ett bra träningspass.
Kid 1 tillbringade nästan hela kvällen med att dela ut lokalbladet då det var extra reklam och kyrkblad med den här veckan också. Och cykellådan var för stor först men sen fixade vi en ny och då gick det snabbare. Jag och Kid 2 gjorde jättegod ost- och skinkpaj till middag. Mmmm....mycket godare än Felix!
Krögaren hade ett väldigt lyckat matutskick och kom hem sent.
Kvällen blev TV och mys.