lördag 5 januari 2008

Blommor och bin

Kid 2 hämtar Kungen kl 10. Hört e nycklon då? Kid 2 letar och letar. Samtidigt står Kungen och rasslar med nyckelknippan och ler förnöjsamt. Man kan skymta den lilla buspojken i gubbens glittrande ögon. Kungen mår bra. Kungen är nöjd. Vi tar hans Volvo(rullatorn) och går till Krögaren. Vad vore Krögaren utan Kungen?
”Kommunen ska fixa en ny Volvo”, säger Kungen. En med större hjul. En röd. Men korgen får man behålla. Där ska Nalle sitta!

Kid 1 har kompis hemma på övernattning och vaknar sent. De hyrde en film om tonårskärlek. Jo, jo, nu är Herkules begravd och Pandora öppnar sin ask istället!
Måste hitta något bra tillfälle att prata om blommor och bin. Får väl bli under någon söndagspromenad. Jag och Kid 2 ska söderut till dom fyrbenta vännerna igen.
Inhandlar 2 nya hinkar garanterat vattenplansäkra i hästbutiken(Godisaffär för Kid 2). Vi mammor pratar i affären om hur dyra saker våra döttrar behöver. Den andra mamman säger att vi mammor är nog lite delaktiga i det undermedvetna…så sant, så sant…

BRA idag: Att det är helg och man får vara ledig med familjen. Att jag sprang 15 km.
TACK för att mina kids är dom bästa kids i världen!
HJÄLP mig att leva i nuet. Idag har jag levt i nuet!

Hockey på TV…..inte för mig….men för Krögaren. Man ser ju inte hur dom ser ut när dom har hjälm på sig…ha,ha...så intresserad av spelet är jag!