lördag 3 oktober 2009

Apelsinträdet gödslat och solen svider i skinnet











Takterassen spolad. Träden gödslade och sprayade. Allt framställt. Posten hämtad. Kaviar och bröd i boa. 20 grader när jag vaknade 07.30. Frukost på balkongen med kaffe och färskpressade apelsiner. Inte ett moln på himlen. Sol och bad i medelhavet på La Zenia. Ramon på La Mirada frågade direkt efter Isabelle och jag sa att hon kommer på Fredag. Tom gav honom 5 € dricks och sa: Para tu from Isabelle! Una Grande Cerveca y una copa Vino Blanco y Melon con Jamon y Hamburger Special. Ramon kommer ihåg - same as last year! Kan det bli bättre? Fattar inte än att vi är här. Idag är vilodag så Krögaren fixade Sangria till Henrietta...med extra mycket frukt. Så mycket tid man har över när man bara behöver tänka på sig själv. Ingen glass. Inga snacks. Bara vi och solen och havet och livet.

Mañana

Började fredagen med minus 8 grader och slutade med plus 24. Vi flög i strålande höstväder för första gången med Ryanair. Den kritik man hört om dem var idag helt obefogad. Allt flöt på bra och jag var också helt lugn! Konstigt! Kan det bero på att Krögaren sitter vid min sida?
Vi hämtade bilen, styrde mot Torrevieja och handlade på vägen hem. Krögaren fixade varsin macka med stekt ägg och så vitt vin förstås på balkongen - DET var gott kan jag säga!
Vi skypade med Kidsen, Mamma och Pappa och sen gick vi ner och sa hej till Tone och grannarna och det blev ett till glas vin.
Nöjda och trötta somnade vi sött vid 12-tiden. Äntligen är vi här! En hel vecka för oss själva att bara njuta och fånga dagen!