onsdag 25 mars 2009

Våffeldagen

Vi är halva besättningen på jobbet jämfört med förra året den här tiden. Det är med andra ord inte mindre att göra precis. Vi är effektiva. Vi sliter. Från instämpling till utstämpling. Ändå älskar jag mitt jobb! För det mesta. Tacksam att jag HAR ett jobb. Projektledningen börjar fungera och det är riktigt spännande att få vara med och se resultatet av det. Men Rom byggdes inte på en dag.

Kid 2 retad i skolan. Hon orkade inte och blev hämtad av Krögaren. Givande samtal med en av retarna på kvällen. Allt verkar ordna sig. Är väl en lärdom i livet. Viktigt att vi föräldrar lyssnar på barnen och låter dem få berätta sin version. Och att skolan har samma synsätt. En orolig mamma sliter sitt hår och tänker på hur grymma vi själva kunde vara när vi var små.

Är hemma idag och på väg till habiliteringen för att uppdatera nuläget för Kid 1 inför gymnasiestarten. Har sprungit en mil på löpbandet. 20 minusgrader ute imorse! Nu är det redan 5 och en strålande härlig soldag. Det blir Core och Kyrkobesök innan kvällen är slut också.