tisdag 27 oktober 2009

My Toyota is fantastic

Idag får det bli en vilodag med träningen. Har varit uppe sen 05:20 och fixat och donat inför besök från Toyota i Bryssel. Det blev en heldag och man är alltid utpumpad när man kommer hem på kvällen. Även om det inte är fysiskt jobbigt så är det en anspänning hela dagen, man har ordnat en massa innan och sen när man kommer hem går luften ut och man känner sig jättetrött.
Har hjälpt Kid 1 att laga supergod Chili con Carne och efter den middagen är man inte så sugen att ge sig ut i den mörka kalla kvällen och springa...njaeej...får bli en sväng på löpbandet imorgon bitti istället tror jag.
Hur som helst, en lyckad dag blev det. Hade på mig nyinköpta kläder från Spanien.
-Men mamma, vad ung du ser ut, sa Kid 2 till mig innan jag åkte. Barn är alltid så ärliga. Vill man veta hur man ser ut ska man bara fråga ett barn.
Visade sig att jag och Inköparen, som besökte oss, var lika gamla. Vi diskuterade om huruvida det är bra att få barn tidigt eller inte, då hon ännu inte fått barn och jag redan har två som blivit rätt stora. Jag framhöll att det positiva med att vara en ung mamma är att man är för ung och dum, "naiv", för att förstå ansvaret och det "jobbiga" med att ha småbarn. Man orkar liksom mer när man är ung och inget är problem eller svårt. Nackdelen är väl att man inte gjorde sin stora karriär innan man fick barn - men so what - jag är väl ung än? Ska bli spännande att se hur det går för Inköparen med barnplanerandet...
Krögaren fick åka med Kid 2 på ny undersökning av urinblåsan. Det gick bra och såg normalt ut. De hade haft en mysig dag med lunch på McDonalds och inköp av reflexländtäcke till hästen hon ska ta hand om på jullovet....uiiihhh!...spännande!