fredag 25 september 2009

Massage är det bästa som finns!

Har nu bokat in ”provboende” i Tidaholm 3 dagar vecka 45. Den här gången åker jag själv med Kid 1. Men jag får inte vara med där så nu letar jag efter ett billigt bra boende. Ska passa på att njuta och ta det lugnt för mig själv några dagar. Har sett ett slott på hemsidan…Det kanske vore något? Springskorna lär bli flitigt använda och innan vi åker hem har jag nog bekantat mig med omgivningarna. Hörde talas om deras fängelse...Tydligen sitter det många ”tunga” brottslingar där. Hoppas ingen rymmer de dagarna jag är där…Men i så fall springer jag från dem. Intervallträningen ska väl vara till nån nytta!

Yyiiiuuuuhhhh!!!! En vecka till Semester! Har en lång lista på saker som ska fixas innan…kattvakter, blomvattnare, posthämtare, packning väskor, pass, incheckning, pengar, trädgårdsarbete inför vintern, nycklar till hus & bil i Spanien, schema och handling till kidsen som ska vara hemma med mormor & morfar och gå i skolan som vanligt (och allt vad det innebär med läxor, gympa, spelning, hudklinik, Ju Jutsu…), datorer, kattmat, kattsand…..Å så ska jag lyxa till det och färga fransar och bryn innan. Brukar alltid göra det innan resa – härligt att se fräscht sminkad ut varje dag!

Utemöblerna ska in i helgen – det kan faktiskt vara vinter när vi kommer hem från Spanien!

Handlade inför helgen. Kid 2 på badet med Kusinen och Kid 1 på Ju Jutsu.
Själv var jag till A-C och fick helkroppsmassage en timme! Välbehövligt kan jag säga. Inte så stel som jag trodde ändå. Axlarna sänktes en decimeter.
Blir alltid frusen efter så det fick bli raggsockor, stora tekoppen och filt på kvällen. Och lite spanskaglosor!