lördag 18 juli 2009

Britt-Eriks närvaro anas

Svärmor ringde från Norge igår kväll. Nu står det inte på...förrän vi får ta vinglaset på balkongen!

Ringde till Svärfar och fick lite rapport om hur det gått med Kidsen och pratade om allt möjligt mellan himmel och jord. Han är så lugn och go min svärfar!

Kid 1 hade en öl i ryggsäcken imorse när jag spanade! Som förälder måste det vara nolltolerans, även om jag vet hur jag var själv i den åldern, men ja, även för en alkoholist började det med en enda lite oskyldig öl. Jag och Krögaren fick ta ett samtal innan han hastade iväg till sitt öltält ;=) Ikväll blir det tidig kväll för Kid1 och hemcykling med lillasyster.

Åter igen en härlig sommardag, alltså en hängatvättutedag. (imorgon ska det bli regn i 3 dgr men det är en annan dag..).
Pojkarna i huset var tidigt uppe och iväg till jobb, dansveckans sista dag. Skönt att låta Krögaren få sova mer än 4 timmar imorgon igen men också lite vemodigt. För dansveckan är verkligen en vecka när hela byn lever upp. Alla är glada och nöjda och vädret kunde inte bli bättre. Sen återstår jobbet med att riva tält och ta hand om alla "efterdyningar". Brukar ta någon vecka innan allt är sig likt igen.

Vad som skulle bli en promenad eftersom benen kände sig lite trötta blev en härlig springtur uppför berget. Har en skylt som jag bums måste nudda uppe på toppen för att verkligen känna att jag är där. Mmm, vet hur nördigt det är...
Uppför berget gick som en dans på lätta tåsteg. Sprang nerför slalombacken hemåt. Någon timme senare vaknade Kid 2.

Njöt av solen och tog hand om tvätt. Jag och Kid 2 lunchade hos Krögaren. Sen såg vi Tvillingen halvnaken på scenen under skinnmodevisningen. Huvaligen en sån karl! Han fick allt och jag fick inget. Näeee, ja e intä bittär. Jag fick ju ha min tå i hans näsa när vi låg i magen ;=)

Var hem till storebror Zeb och hans mysiga familj. Hade en försenad födelsedagsvinflaska att överlämna. Spanade på nya husvagnen och de söta lilla kaninungarna. Fick en flash-back av lukten och tänkte tillbaka på när vi hade Rutger och Skuttan i samma lada för många herrans år sen. Anar Britt-Eriks närvaro när jag inspekterar den otroligt fint byggda kaninburen.

Fyllde på lite E85 i bilen och kunde inte motstå att köra en runda förbi Casa Melin. Dörren stod öppen men utemöblerna var övertäckta som de voro när ni for. Såg ingen skymt av någon människa...