fredag 18 september 2009

Vågad

Byxorna börjar ramla av - som i Nutrilettreklamen!
Har jag sprungit av mig några kilon tro? Måste kolla vågen.

Tacksamt tvätteri

Tack Gode Gud för att jag har vatten var dag. Blir hopplöst påmind om min sårbarhet när kommunen spolar rent vattenledningarna och vi får vrida av vattenkranen.
Vatten – livets allt!

Kid 2 går på hudmottagningen själv nu efter skolan – visserligen med en kompis i följe.

Spinning med Anna – hårt tempo från början till slut! Slut var jag. Men inte så slut så jag inte körde två tvättmaskiner efteråt. En del tror att ”köra tvättmaskin” är en simpel sak. Men samma tvättmaskin ska ska också hängas eller tumlas, kanske strykas, vikas och tas tillbaka till sin ursprungliga plats i garderoben. Men hör och häpna – Kid1 bäddade i rena lakan i sin säng idag. DET får han en prick i himlen för! Visst ja – tänk om jag inte hade tvättmaskin….och VATTEN! Tacksam är ordet. Ler för mig själv när jag sorterar strumpor i alla möjliga former.

Vi lyckades installera om skrivaren så nu funkar den igen. Bra när man checkar in och skriver ut boardingkorten själv nowadays.

Kan inte låta bli – Idol har greppet om mig. Varför söker inte Tvillingen? Det var ju faktiskt en 37-åring som kom med till Stockholm…Ojsan, vad gammal programmet framställde honom som…

Ju Jutsin har börjat igen och Kid 1 kom hem sent.