onsdag 9 juli 2008

Intervall med häst

Njöt hos frisören på morgonen. Vi pratade om hårförlängning och Henrietta blev lite sugen men priset gör att det inte är något som prioriteras högt på listan. Barnens utgifter får gå först som en perfekt mor skulle säga. Det finns dock lite billigare lösningar att välja på…vi får väl se…Hur som helst håller jag på att spara till långt hår och det växer tydligen 1 cm per månad. Ett sista försök att bevara ungdomen?

Nu drar det ihop sig för semester och man får alltid göra lite brandkårsutryckningar på jobbet för kunder som är ute i sista minuten – som vanligt. Omöjligt att lära dem lägga order i god tid. Fler kvinnliga inköpare tack! He, he…

Tränade intervallpass med ridande Kid 2 (!). Jag tog täten på skogsstigarna under uppvärmningen och hörde en flåsande häst bakom mig. Sen provade jag hänga med hästen i några intervaller på grusvägen. Var chanslös när Kid 2 tryckte i skänkeln och försvann iväg. Det var kul! Härligt friskt sommarväder.

Ser fram emot att lämna barnen hos svärfar på fredag och få behövlig egentid. Ringde upp honom och en förkyld, febrig farfar svarade i andra sidan luren. Snälla Gode Gud - Låt dem bli friska till helgen!