onsdag 15 juli 2009

Rodde hem ett projekt

När andra dansar och dricker öl i vår by sliter vi i vårt anletes svett på kontoret. Yes, idag har vi efter flera reviderade offerter kammat hem ett nytt projekt!
Deadline är typ direkt.
Nu väntar vi bara på Focus...skulle vara skönt att ta semester med de projekten i portföljen också. Smått kaotisk dag alltså på jobbet där allt hände på samma gång.

Mitt i smeten var jag tvungen att cykla ner med bröd som Kid 1 ska sälja till skolresan (De 100 muffinsarna jag bakade vet ni som följer min blogg...) Men inte en skymt av någon skolklass. Lämnade in brödet till Krögaren och hastade tillbaka till jobbet igen. Synd på så gott bröd att inte bli sålt. Klassen - var är ni?

Så går jag ner till min källare där lever jag....Blev utsläppt ca 1,5 timmar senare.

Kid 1 tröttnade på skogslivet hos Farfar och satte sig på bussen hem. Trycket blev för stort - Dansveckan ska upplevas i tid! Nu är han ute på byn med Dennis. Bara du inte kommer hem 4 på natten som din far. Själv hoppar jag i säng vid 22 eftersom klockan ringer 05:20.

Fick sms från Ingeborg som är på ingång från Hufvudstaden. Hon vill att vi går till Tältet och lyssnar på Tvillingen imorgon kväll. Självklart säger jag! Så fort jag blivit utsläppt från Källaren...